Monday, May 14, 2007

Tragicul accident a lui Cosma Flavius

Cosma FLavius

Tragicul accident al colegului nostru a avut loc duminica dupa ce BMw-ul in care era pasager s-a izbit de gardul unei case. Accidentul s-a produs in jurul orei 1:40 in Tinaud.
Politistii spun, ca in timp ce conducea un autoturism BMW tanarul IFE de 22 ani din Suncuius , nu a adaptat viteza la conditiile de drum si intr-o curba la stanga, a pierdut controlul directiei a intrat pe contrasens si s-a oprit in gardul unei case. In urma impactului, oradeanul si bunul nostru coleg Cosma Flavius, pasager in BMW, a suferit leziuni care au condus la deces.
De asemenea alti doi pasageri, oradeanca PA de 18 ani si bihoreanul de 26 ani, FD, din Vadu Crisului, au suferit leziuni multiple. Locatara casei in care a intrat BMW- ul a declarat, vadit afectata, in fata cameramanilor TVS Oradea urmatoarele:
" Dormeam aicea. Noroc ca nu era fata aici cu mine, caci de obicei o aduceam sa doarma aici. M-am speriat, va dati seama socul care a fost ca mi- au cazut alea in cap. Si mobila a mutato din loc."
Sincere condoleante familiei si celor apropiati. Sa dea Dumnezeu ca familia indurerata sa treaca peste aceasta grea incercare. Odihneasca-se in pace.

www.bihon.ro

No comments: