Monday, May 21, 2007

Tentatiile vietii



Tentatiile vietii obisnuite sunt atat de multe incat rareori poti poti spune impacat ca nimic din ceea ce este omenesc nu- ti este strain. Tentatiile apar la tot pasul chiar si viata noastra de adolescenti este o tentatie atunci cand trebuie sa trecem peste numeroase incercari, obstacole si multe tentatii.
Una dintre tentatiile unui adoescent si cea mai din ce in ce mai raspandita este fumatul, si aceasta tentatie este datorata anturajului dar si din motivul de a fi mai smecher sau sa iesi in centrul atentiei. Aceasta tentatie este din ce in ce mai frecventa la adolescenti si deja si la minori.
O alta tentatie a adolescentilor este alcoolul care poate produce dependenta la unii tineri care sunt inconstienti de ce urmari poate avea consumul axcesiv de alcool. Aceasta obisnuinta se datoreaza tot anturajului si prietenilor care te obliga sau daca nu iti este jena sa nu bei cu acesti iar dupa un timp aceasta tentatie devine o obisnuinta
Una dintre cele mai mari si mai grave tentatii la adolescentii din ziua de azi sunt drogurile care produc dupa un anumit timp dependenta si nu te mai poti lasa de ele. Acestea sunt foarte periculoase si pot duce la boli foarte grave care pot conduce la deces.

No comments: