Monday, May 21, 2007

Cum sa faci usor 100 $



Cum sa castigi cat mai usor 1OO $

Poti sa castigi in mai multe moduri 100$, deoarece nu este o suma atat de mare si nu trebuie sa investesti sau sa iti asumi anumite riscuri ca sa poti castiga aceasta suma
Un mod usor pentru a castiga 100$ este vanzare de haine aduse din strainatate. Poti sa aduci haine noi originale la preturi mult mai mici ca si in magazinele de la noi, din Austria, Ungaria sau Germania si sa le vinzi aici la preturi mai avantajoase ca in magazin si poti castiga pe zi si in jur de 200-300$.
O alta metoda ar fi cumparare de telefoane furate, pe care le poti cumpara la preturi foarte mici si apoi poti sa le vinzi la un pret mai bun fata de cum au altii sau un pret mai mic ca si in magazinele autorizate.
O metoda mai riscanta si ilegala ar fi recuperarea de bani. Acest mod este din ce in ce mai folosit deoarece se castiga foarte multi bani. Poti recupera sume foarte mari de bani din care un sfert din suma aceea este a ta, dar catigul poate fi mai mare sau mai mic, in functie de suma pe care o ai de recuperat.
O metoda usoara, pe care o practic si eu si din care poti sa castigi foarte usor 100$, este sa te ocupi de sonorizare, filmare si fotografiere la nunti sau diverse festivitati cum ar fi majoratele. Se castiga foarte multi bani si nu trebuie sa investesti foarte mult si riscurile sunt foarte putine.

No comments: